Hatha Flow Jóga Debrecen

Veletek könnyebb

Közös gyakorlás

Ebben a hónapban már biztos, hogy nem találkozunk a jógastúdióban, és egyelőre sajnos a februári közös jógaórákba sem merjük beleélni magunkat. Mióta zárva vagyunk, minden kedden tudatosul bennem, mennyivel jobban szeretek úgy oktatni, hogy ti is ott vagytok velem a teremben!

Az én óráim szinte sosem voltak lépésről lépésre, precízen megtervezve, csak a főbb célokat, irányokat, és egy-két csúcsgyakorlatot határoztam meg előre magamban. Igyekeztem mindig a pillanatnyi visszajelzéseitek alapján hozzáadni vagy éppen elvenni a kigondolt mozgáselemekből, esetleg irányt váltani a korábbi terveimhez képest. Sokszor abban is ti vagytok a segítségemre, hogy biztosan ugyanazt a sorozatot végezzük el a jobb és a bal oldalra, hiszen ha véletlenül kihagyok egy fontos elemet a gyakorlatsorból, akkor azt azonnal elárulja az arcotok óra közben! ?

Ez most nagyon hiányzik. Sosem írtam annyi jegyzetet az óráimhoz, mint az elmúlt hetekben. Évek óta együtt gyakorlunk keddenként, tudjátok, hogy szeretek hétről hétre ismételni és fokozatosan nehezíteni egy-egy sorozatot, ti pedig általában a megszokott helyeteken jógáztok velem a teremben. Számomra mégis minden órának saját hangulata volt, könnyen felidéztem később is, hogy miket csináltunk együtt a korábbi alkalmakon, és hogy éppen hol tartunk.

Most sokkal inkább összefolynak a hetek, az alkalmak, és több emlékeztetőre van szükségem, hogy pontosan mivel foglalkoztunk eddig. Sokszor felmerül bennem egy gyakorlatsorral kapcsolatban, hogy ezt vajon csak egyedül gyakoroltam, vagy talán le is vezettem valamikor a kamera előtt? ?

Már két hónapja ugyanabból a sarokból ugyanannak a kamerának tartom a kedd esti flow jógaórát, és egy biztos: veletek könnyebb, és ezerszer szórakoztatóbb minden egyes alkalom! ?

Veletek könnyebb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top